Referenties

Beoordeling interieuradvies.

Lilian is praktisch ingesteld en kwam binnen heel korte tijd met een aantal mogelijkheden voor de verbouwing van onze bovenverdieping. Zij liet ons dat heel helder zien en de keuze voor het uiteindelijke ontwerp was daardoor makkelijk te maken. Wij schakelden Lilian in omdat we zelf de bomen door het bos niet meer zagen. Monique, Hilversum.

Dank voor je adviezen voor afgelopen week, wij vonden het heel leuk en nuttig en heeft nieuwe inzichten gegeven. Bovendien eerder gemaakte (voorlopige) keuzes anders gaan wegen. Ninja en Martijn, Mijdrecht.

Fijn oog van de kenner, Dankjewel! Marleen, Sevenum.

In juni ben je in Diepenveen geweest om ons te adviseren. Sinds enkele weken wonen we hier naar volle tevredenheid. Zie de bijgevoegde foto's. Zoals je kunt zien zijn de banken toch op de plek gekomen die jij in eerste instantie voorstelde. In de hal is een vide gekomen met een hele mooie trap. We zijn blij met ons huis en nog bedankt voor je adviezen. Caroline, Diepenveen.

We zijn erg tevreden over het advies. We hebben in die 2,5 uur meer gedaan dan ik voor mogelijk had gehouden en grote stappen gezet. Je hebt als buitenstaander vraagtekens gezet bij dingen die wij als vaststaand beschouwden maar we hebben geen moment het gevoel gehad dat je ons dingen opdrong waar we eigenlijk geen zin in hebben. Een mooi voorbeeld is de grote kast die we graag willen houden, we hadden er niet aan gedacht dat we er delen vanaf kunnen halen. Ellen en Han, Groningen.

Mijn mening over het consult, ja het zet je even op een ander spoor en is zeker nuttig. De tijd vliegt wel, wij hebben besloten nog een halve meter extra uit te bouwen, zodat het wat minder op elkaar staat en nu wat beter verdeelt wordt. Hamy, Blaricum.

Wij zijn direct aan de slag gegaan en hebben hetzelfde weekend nog de meubelen opgesteld zoals jij had voorgesteld. Het staat beter en de woonkamer ziet er ruimer uit. We hebben er al complimenten over gekregen. De volgende klus is nu het verven van de muur. Dan willen we langzaamaan de bank vervangen en kasten aanschaffen. Kortom, nog genoeg te doen, het begin is er! Patricia, Rotterdam.

Je adviezen waren erg verhelderend. Je opmerking dat de t.v., de geluidsboxen, de radio/c.d.speler, de lamp en de stier allemaal op een rijtje stonden was erg raak! Zelf ben je daar blind voor als je erin zit. Heel blij ben ik met je idee voor de opstelling v.d. tv, het lijkt me erg mooi en een stuk rustiger! Het schilderij van de koe aan de muur van de trap i.p.v. In de hal was subliem bedacht!!! Volgende week hangt het daar! Ineke, Leiden.

Wij zijn erg blij met je adviezen en tekening en ervaren dit zeker als een nuttig onderdeel om te komen tot de herbouw van onze woning. Over de indeling van de woning hebben wij geen twijfel en gaan deze zeker zoals op tekening uit laten voeren, erg mooi. José, Almere.

We zitten midden in de verbouwing. We hebben de rode draad van je voorstellen aangehouden. Vandaag wordt de betonvloer gestort en is het vanaf dat moment opbouwen. We verheugen ons al op de doorkijkhaard, de lichtstraat zit er al in, dat is prachtig geworden. De keuken komt nu op een plaats waar niemand deze verwacht had. Binnenkort kunnen we koken en lekker onderuit gaan zakken voor de tv op de megagrote bank. Rob, Meijel.

We zijn nog steeds erg tevreden over het ontwerp dat je voor ons hebt gemaakt. En een aantal zaken zijn al in gang gezet om te laten maken. Cindy, Duiven.

We zijn erg tevreden met het resultaat op alle fronten! We genieten dagelijks, voornamelijk dankzij jou adviezen, maar ook over onze eigen keuzes en aankopen zijn we deze keer erg tevreden. Misschien hebben we wat van je geleerd! Het huis is veel meer dan voorheen één geheel, en het lijkt alsof het huis steeds meer "zichzelf " is/wordt. Het laminaat (goud rustiek eiken, brede planken, mat) bijvoorbeeld lijkt er gewoon te horen. Het narcissengeel boven de tegels in het trappenhuis lijkt meer oranje, we vinden het goed staan en het geeft het trappenhuis een heerlijk zonnige sfeer. Verrassend was het grote effect van de kleur van de schuifpui in de keuken van gelakt bruin naar gebeitst vrij donker grijs. De kleur wijziging valt weinig op maar het effect des te meer: de verbinding keuken tuin is veel beter. De kleuren in onze slaapkamer zijn erg mooi op elkaar afgestemd. Wel spannend, want daarvoor hadden we alleen duidingen en geen "nummers". De verlichting hebben we uiteindelijk eenvoudig gehouden met twee bedlampen en een "luchter". Plafondspots bleken moeilijk realiseerbaar ivm te weinig ruimte tussen plafond en zoldervloer. We hebben meer gedaan ..... ook zolderkamer, zolder en kelder nog. Allen een groot succes. Na de zomer nemen we de rest onder handen (conform je adviezen). Ik kijk alweer uit naar de volgende slag. Voor deze keer opnieuw onze hartelijke dank! Margreet, Nieuwegein.

Nou, reken maar dat we met jouw adviezen aan de slag zijn gegaan. Je advies richt zich op de vragen die we stellen, en je verspilt geen tijd met het aanprijzen van dingen die jij misschien anders zou willen, maar waar wij toch niet toe bereid zijn. Het breekt het denken in ieder geval open. Netty, Winsum.

Voor de herinrichting van de woning wilden we vooral advies voor de indeling (waar ga je zitten, werken etc), de kleuren en de inrichting (welke meubels kopen we). De associatieve wijze waarop gewerkt wordt is ons erg goed bevallen. Door met elkaar in gesprek te gaan over de keuzes die gemaakt zijn, ontstaat er een logisch verhaal over het huis waar we willen wonen. Al pratend en vergelijkend wordt de bestaande indeling aangepast op een schetstekening. ............ Na veel vergelijken van de overblijvende suggesties komt er uiteindelijk een prachtige kleur voor éen muur van onze eetkamer uit… De uren vlogen voorbij. De adviezen en de schetsen zijn voor ons. Wat goed beviel was de manier waarop deskundig wordt geluisterd. Wat overblijft is een mooi plan dat klopt, ruimte voor eigen keuzes laat en dat ingevuld kan worden op basis van de beschikbare financiële ruimte. Wij zijn er erg blij mee en… besluiten 2 maanden later om ook de herinrichting van de bovenverdieping in overleg met Woont.Net voor te bereiden. Opnieuw een prima ervaring die leidt tot een aantal logische keuzemogelijkheden voor de vloerbedekking, de gordijnen, de kleuren van de wanden en de indeling van de diverse ruimtes. Wij gaan er opnieuw enthousiast mee aan de slag en zijn betere gesprekspartners voor de woninginrichter omdat wij beter weten wat wel en niet kan. Gert, Terherne.

LogoLilianb

Aanmelden

Meld je aan voor een advies, je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor het inplannen van de afspraak. Druk op de knop hieronder voor het formulier.

Aanvragen
Woonhuis Gaanderen
woonhuis Boxmeer
keuken Nijmegen
woonkamer Baarn
appartement Lelystad
Woning Naarden
previous arrow
next arrow