Lilian Bos Interieurarchitect voor een frisse kijk op interieurs

Drijvende kracht achter WoontNet en InBrainstorm.

Lilian Bos interieurarchitect en oprichter van WoontNet en InBrainstorm. Zij heeft haar opleiding tot interieurarchitect, stylist en meubelontwerper gevolgd aan de Academie van Beeldende Kunsten en is ingeschreven in het architectenregister SBA. Zij is in 1989 afgestudeerd in de vakken architectonisch ontwerp, styling en design. Als zelfstandig interieurarchitect adviseert zij particulieren en zakelijke opdrachtgevers over aanpassingen in het interieur, maakt ontwerpen en begeleidt de uitvoering. De opdrachten variëren van interieuraanpassingen, klein of grootschalige verbouwingen, nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.
In 2006 is zij een laagdrempelig interieuradviesbureau, WoontNet begonnen voor particulieren en bedrijven. “Door mijn werkzaamheden heb ik inmiddels honderden woningen bezocht in heel Nederland met een even zo grote variatie aan indelingen en bewoners. Het is altijd mijn streven geweest om voor alle bewoners en gebruikers passende interieuroplossingen te bedenken bij hun werkzaamheden, levensstijl en gezinssamenstelling. Voor mij is het heel belangrijk dat mensen plezier beleven aan hun woning en werkruimte, zowel in praktische als in gevoelsmatige zin.”

Wat u van Lilian Bos interieurarchitect kunt verwachten.

Allereerst wil ik van u, mijn opdrachtgever, uw toekomstplannen weten. Wat gaat u doen met de ruimte, welke sfeer en uitstraling staat u voor ogen. Al brainstormend wordt het plaatje helder en schets ik de basis van het interieur met ruimte voor een persoonlijke invulling. Het uiteindelijke plan kan eenvoudig uit te voeren zijn, voorstellen voor bouwkundige ingrepen zijn ook mogelijk. Nadat de plannen op papier zijn gezet kunt u kiezen voor ondersteuning tijdens het verandertraject.
Woon en werk in een prettige omgeving want daar word je niet alleen zelf een gelukkig mens van, ook op de mensen om je heen heeft dit een positieve uitwerking.
Sinds 1992 werk ik als professioneel zelfstandig interieurarchitect. Het directe contact met opdrachtgevers vind ik erg waardevol. Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met iedereen die meer wil weten over de inrichting van zijn/haar woning of bedrijf. Schetsend bij u aan tafel ga ik op zoek naar de beste oplossingen voor uiteenlopende interieurvraagstukken.
Ik kom graag naar u toe voor een persoonlijk advies!

Wilt u kennismaken?

Bel 06 4920 3760. Dan overleggen we wat ik voor u kan betekenen.

Lilian Bos

Anderen aan het woord over interieurarchitect Lilian Bos.
  • “Je gericht werken en tegelijkertijd het luisteren naar en invoelen van onze wensen ervaren we als plezierig. “
  • “Vooral het ‘door jouw ogen meekijken’, gaf ons beide een andere en frisse kijk op de verschillende ruimtes.”
  • “Het is prettig om ideeën die we zelf al hadden te spiegelen én aan te passen, bedankt voor je creativiteit”
  • “De associatieve wijze waarop je werkt is ons erg goed bevallen. Door met elkaar in gesprek te gaan over de keuzes die gemaakt zijn, ontstaat er een logisch verhaal over het huis waar we willen wonen. De uren vlogen voorbij. De adviezen en de schetsen zijn voor ons. Wat goed beviel was de manier waarop deskundig wordt geluisterd. Deskundig, want sommige ideeën en gedachten zijn inconsistent en leiden niet tot goed passende oplossingen. Wat overblijft is een mooi plan dat klopt, ruimte voor eigen keuzes laat en dat ingevuld kan worden op basis van de beschikbare financiële ruimte. Wij zijn er erg blij mee.”

Klankbord | Inspirator | Creator | Motivator | Doorpakker | Coach | Adviseur | Docent