Over ons

www.inbrainstorm.nl is de nieuwe website van WoontNet.

Omdat WoontNet naast het geven van advies aan huis ook adviseert bij bedrijven en organisaties werd het tijd voor een nieuwe naam.

InBrainstorm legt de nadruk op het door brainstorm komen tot schetsvoorstellen waaruit een op de klant toegespitst ontwerp ontstaat, klaar voor uitvoering.

Ga in Brainstorm met interieurarchitect Lilian Bos en profiteer van nieuwe inzichten en maak goed onderbouwde keuzes voor een passend interieur.

Lilian Bos schetst graag uit vrije hand indelingsvarianten en lost al brainstormend samen met jou de ruimtepuzzel van jouw interieur op. Sinds 1992 werkzaam als interieurarchitect en nog steeds even veel plezier in het vak.

Ook InBrainstorm van Dilemma naar Vernieuwing?

Ervaringen

Lilian begrijpt mijn wensen en weet perfect om te gaan met mijn ideeën en haar inbreng. Ze denkt creatief en vernieuwend, spreekt goed ook met de aannemer en de vakmensen die het werk uitvoeren. Achteraf gezien had ik meer aan haar moeten overlaten. Henri.

Lilian dank voor je adviezen, wij vonden het heel leuk en nuttig en het heeft nieuwe inzichten gegeven. Bovendien eerder gemaakte (voorlopige) keuzes anders gaan wegen. Ninja en Martijn.

Onze complimenten! We zijn momenteel onze paardenstal aan het omtoveren tot een recreatiewoning. Er is in overleg met ons een tekening gemaakt van het plan door een bouwadviseur. Bij de uitvoering liepen we toch tegen een probleempje aan. Dan is het wel heel handig om een interieurarchitect mee te laten denken. Lilian hoorde ons aan en had binnen enkele minuten de oplossing bedacht! Lilian is zo goed in het luisteren naar de wensen en weet met haar inzicht en creativiteit de oplossing snel en goed te bedenken. De inrichting van de stal is nu veel efficiënter en het is heel ruimtelijk geworden. We zijn blij dat ze op het goede moment naar Zeeland is gekomen. Afstand is voor haar geen probleem. Als ze kan helpen dan komt ze gewoon meedenken. De aannemer heeft nog dezelfde dag het idee van Lilian uitgevoerd! Lilian super bedankt voor je hulp! Karen.

pasfoto16

Aanmelden

Meld je aan voor een advies, je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor het inplannen van de afspraak. Druk op de knop hieronder voor het formulier.

Aanvragen