Nieuwbouw advies

Met het nieuwbouw advies vereenvoudig je het hele bouwproces.

Heb je besloten om te gaan bouwen of verbouwen en wil je graag overleggen met de interieurarchitect voor een optimale indeling en afwerking? Je gaat een drukke tijd tegemoet. Je wordt overladen met vragen en er komen veel beslismomenten met een deadline.

Bespreek jouw bouwplannen en bouwtekeningen met de interieurarchitect tijdens de bouwplan scan. Je neemt de tijd om juiste keuzes te maken en alternatieve oplossingen worden voor jou geschetst. Je ervaart minder stress tijdens het bouwproces en het is een mooie gelegenheid om samen de puntjes op de i te zetten. In overleg kan een vervolgtraject worden gestart.

  • De kosten voor een bouwplan-scan van 3 uur bedragen € 445,- .
  • De kosten voor een advies van 2 uur bedragen €345,-.

Alle schetsplannen en favoriete kleurstalen blijven bij je achter of neem je mee naar huis.

Let op de planning bij nieuwbouw!

Onlangs heb ik een nieuwbouwadvies gegeven in Amsterdam.

Wanden verplaatst, deuren laten vervallen, kookeiland in plaats van wandopstelling.

Het zou een mooi ruimtelijk appartement gaan worden.

Helaas liep het anders. Tijdens het overleg tussen opdrachtgever en de kopersbegeleider bleek dat de meeste wijzigingen niet meer mogelijk waren. Dit had aan het begin van het kooptraject gecommuniceerd moeten worden. Goed om te weten!

Gelukkig was mijn advies niet voor niets. De opdrachtgever vond het met mij brainstormen over haar appartement leuk om te doen en het gaf haar veel ideeën voor de inrichting. Na oplevering ga ik nog even bij haar langs.

 

voorbeeld nieuwbouwadvies appartement

LogoLilianb

Aanmelden

Meld je aan voor een advies, je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor het inplannen van de afspraak. Druk op de knop hieronder voor het formulier.

Aanvragen