Interieuradvies

Interieurarchitect Lilian Bos geeft onafhankelijk praktisch interieuradvies bij jou op locatie. Zij schetst plannen en adviseert over de indeling, bouwkundige elementen, maatwerkmeubilair, kleuren, verlichting en afwerkingsmaterialen.

Zowel jouw huidige als nieuwe meubels kunnen in de plannen worden ingepast.

Ook kunnen plannen worden geschetst van nog te realiseren ruimten zoals aanbouw of extra verdieping. Je krijgt meer inzicht over de mogelijkheden van jouw huis of bedrijfsruimte.

 

Wil je na het gesprek een totaalontwerp voor een ruimte? Je ontvangt een ontwerpvoorstel voor de indeling, verlichting, kleurplan, materialenoverzicht en 3D impressie. De prijs voor een totaalplan is afhankelijk van de bevindingen tijdens het schetsadvies en wordt in overleg bepaald.

Wat wil jij veranderen?

Ben je toe aan een nieuwe keuken en twijfel je over de plaats of opstelling? Wil je je woning uitbreiden maar hoeveel vierkante meter is nodig voor een fijne indeling?
Zet samen met de interieurarchitect de mogelijkheden op papier tijdens het adviesgesprek. Niet langer piekeren en de plannen vooruitschuiven maar samen de knoop doorhakken. Wonen doe je met plezier!

keukenindeling

voorbeelden

Voorbeeld verbouwadvies

Wijziging indeling begane grond

brainstormadvies

Aanmelden

Meld je aan voor een advies, je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor het inplannen van de afspraak. Druk op de knop hieronder voor het formulier.

Aanvragen