Partners in opruimen


 

interieurarchitect en professional organizer


Heb je teveel spullen, krijg je ze maar steeds niet op de juiste plek? Weet je niet waar te beginnen en hoe je die oase van rust kunt realiseren in je huis?

Interieurarchitecte Lilian Bos en professional organizer Astrid van der Peet werken samen aan een opgeruimd interieur.

Astrid helpt met ordenen en Lilian maakt voorstellen voor efficiënte bergruimte.

Woonwensen realiseren begint met opruimen. De leegte die ontstaat biedt nieuwe mogelijkheden voor de inrichting zoals een betere indeling, sfeervolle en praktische verlichting en nieuw kleurgebruik. Zet samen met Lilian en Astrid de dingen neer waar ze thuishoren, in de kamer, op zolder of in de garage. Of neem het besluit er afstand van te doen.

Heb je lentekriebels? De hoogste tijd om afscheid te nemen van de spullen die overbodig zijn en een mooie oplossing te bedenken voor je nieuwe interieur.

Start met effectief opruimen en maak een afspraak!
Interieurarchitect Lilian Bos en professional organizer Astrid van der Peet vertellen je graag hoe je de eerste stap zet naar een opgeruimd huis.

Bel voor een afspraak!

Wij ontmoeten je graag! Lilian Bos www.inbrainstorm.nl en Astrid van der Peet www.the-art-of-organizing.nl Voor info bel 06 4920 3760.


Partners in creëren


interieurarchitect en meubelmaker


Wil je bijzondere meubels laten maken die aangepast zijn aan jouw wensen en mooi aansluiten met de rest van de ruimte?

Zoek je voor je spullen een fijne plek waar alles logisch kan worden bewaard?

Weet je niet waar te beginnen en hoe je eenheid krijgt tussen meubels en de ruimte in je huis of op kantoor?

Interieurarchitect Lilian Bos en meubelmaker Joppe Overberg hebben onlangs een bijzonder kastenproject opgeleverd bij een particuliere opdrachtgever in Zeist.

Joppe maakt de meubels en Lilian het ontwerp. In nauw overleg over detaillering, uitvoering en materiaalgebruik ontstaan de mooiste resultaten.

Wil je meer weten over dit bijzondere project?

Interieurarchitect Lilian Bos en meubelmaker Joppe Overberg vertellen je er graag meer over.

Bel voor een afspraak!

Wij ontmoeten je graag! Lilian Bos www.inbrainstorm.nl en Joppe Overberg www.meubelminded.nl . Voor info bel 06 4920 3760.