Advies

Advies Indeling en afwerking

Bedenk samen met interieurarchitect de indeling. Wil je weten hoe je een ruimte zo optimaal mogelijk kunt indelen met oog voor praktische en mooie oplossingen?

Interieurarchitect Lilian Bos is gespecialiseerd in het herschikken en inrichten van ruimtes. Zij adviseert jou over het beter benutten van binnenruimtes met behoud van het goede en met speelruimte voor de toekomst.

Wil je advies over de indeling, de kleuren, de verlichting, de inrichting of de uitvoering? Lilian bedenkt samen met jou het concept of maakt voor jou een volledig interieurontwerp voor het interieur van jouw woonhuis praktijkruimte of bedrijfsruimte. Tevens begeleidt zij het realisatieproces indien jij dat wenst.

Interieurarchitect Lilian Bos helpt jou graag met het passend maken van jouw woning of bedrijfsruimte zodat je weer met veel plezier de volgende fase in kunt gaan.

WERKWIJZE

  • Een praktisch interieuradvies begint met een goed gesprek per telefoon. We inventariseren de knelpunten in het huidige interieur en luisteren goed naar jouw wensen.
  • Vervolgens bepalen we de lengte van het gewenste advies op locatie. Deze kan variëren van 1 uur tot 3 uur voor een complexere vraag. We plannen de afspraak in, dit kan op korte termijn.
  • Tijdens het advies op locatie wordt er gebrainstormd over jouw toekomstplannen, visie, gewoontes en gebruiken. De uitkomsten worden in schets verbeeld. Kleuren en materialenvoorstellen worden ondersteund met stalen.
  • Na afloop krijgt je de voorstellen. Deze kun je gebruiken voor overleg met betrokkenen en uitvoerende partijen. Wij ondersteunen je nog met email advies of maken een vervolgafspraak met jou op locatie.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw plannen en nieuwsgierig naar jouw wensen.

Neem voor meer informatie contact met ons op per email of bel 06 4920 3760.

Kies het advies

Brainstormadvies

Nieuwbouw advies

Projectadvies

 

praktijkvoorbeeld

Advies woonkamer met hoog plafond en grote glaspui in Heemstede, met boekenkast en zithoek.
Bijzondere onderdelen in het project waren het hoge plafond en de grote glaspui.
De vraag van de opdrachtgever was hoe een prettige sfeer kon worden bereikt. De meubels stonden te los in de ruimte en waren onsamenhangend.
Naar aanleiding van een brainstormsessie ter plekke hebben we samen bepaald waar de verschillende functies het beste gesitueerd konden worden.
Omdat de bewoners al een tijdje in het appartement wonen wisten ze waar de lekkere zithoekjes waren en hoe de zon de woonkamer verlicht en verwarmt op de verschillende tijdstippen van de dag.
Al schetsend kwam de juiste indeling tevoorschijn. Nu was het zaak de kastenleverancier aan het werk te zetten met het maken van een uitbreiding, een nieuwe bank bestellen, op zoek naar een mooie afbeelding voor boven de bank en een goede verlichting.
De schilder kreeg als opdracht de hoge wanden van twee verschillende kleuren te voorzien. De donkerste kleur onderaan, dit geeft een warme knusse sfeer.

De opdrachtgever over het resultaat:

De renovatie is gereed en heel goed verlopen. Alleen moeten er nog 2 Leolux fauteuils worden geleverd voor een ‘zithoekje’. We hadden afgesproken dat we je wat foto’s zouden sturen. Een van je tips, de koof boven de uitgebreide kast, is zeer waardevol gebleken. De zwarte pui is ook fraai.

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Lilian. Deskundig voorgesprek, niet 'drammerig' maar ook geïnteresseerd in onze eigen ideeën. Simpele oplossingen voor, in onze ogen, wat lastigere problemen. Goed gevoel voor het meedenken in budget. En.....ook nog erg aardig! Wat wil je nog meer...?

Dank voor je prima hulp. Joost en Joke.

Indeling Z-Scharwoude

Aanmelden

Meld je aan voor een advies, je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor het inplannen van de afspraak. Druk op de knop hieronder voor het formulier.

Aanvragen