Cursus interieurontwerpen, workshop interieur

Volg een cursus interieurontwerpen of neem deel aan een workshop interieur onder begeleiding als je gaat verhuizen, verbouwen of het interieur van je huis wilt aanpassen. Het bespaart tijd en geld en is bovendien erg leuk en inspirerend!

interieurcursus

Of je nu in een villa, een appartement of een rijtjeshuis woont: na het volgen van de cursus Binnenhuisarchitectuur tover je elke woning om tot een droomhuis. Het interieur van een droomhuis ontwerpen? Interieurarchitect Lilian Bos is je huiswerkbegeleider en geeft je tips.

Lees meer

Thuiscursus interieurontwerpen

Vind je dat je huis wel eens mag worden aangepakt? Vraag nu de gratis cursusbladen (PDF) aan waarmee je een ontwerp maakt voor een ruimte in je huis.

Stuur een email waarin je aangeeft welke ruimte je wilt aanpakken. Je ontvangt per email de gratis cursusbladen met aanwijzingen om je op weg te helpen.

Wil je graag in overleg met de interieurarchitect meld je aan voor de 1 op 1 begeleiding via email. Laat je ontwerp beoordelen door de interieurarchitect voor €85. Je krijgt tips en advies.

Wil je extra begeleiding of over je interieurplannen graag brainstormen met Lilian Bos? Dat kan in de vorm van een coachingstraject .

Neem contact op voor meer informatie.

AANMELDEN voor nog meer woonplezier!

Workshop interieur

Workshops interieurarchitect Lilian Bos.

Workshop inhoud

Tijdens mijn lessen en workshops ruimtelijk ontwerpen werk je aan basisontwerpen voor binnenruimtes. Van schetsplan, maquette tot schaaltekening. Je maakt collages over kleur, materialen en afwerkingen.

Onderwerpen zoals architectuurstromingen en meubelstijlen worden tijdens de lessen afgewisseld met het maken van je ontwerp. De ontwerpopdrachten variëren, van woonhuis, meubilair tot openbaar gebouw.

 
Ik neem je mee in een logisch verhaal over mijn vakgebied. We kijken en inventariseren, bedenken en brainstormen. We werken samen de ideeën uit. Het eindresultaat verrast. De reis ernaar toe is een avontuur!
 
De onderwerpen worden afgestemd op de doelgroep.
 

Reis door de ruimte

Deze workshop is geschikt voor teambuilding binnen bedrijven en organisaties.

  • De inhoud wordt afgestemd op de situatie.
  • De werkwijze zorgt voor veel interactie en stimuleert analytisch en creatief denken.
  • Het doel is betere onderlinge communicatie en begrip waarbij humor en fantasie een belangrijke rol spelen.

 

 
 

Lilian Bos

Na het voltooien van de academie voor Beeldende kunsten (AWdK) Rotterdam ben ik sinds 1992 werkzaam als zelfstandig interieurarchitect en meubelontwerper.
 
Mijn les ervaringen:
  • Docent voor de NHA cursus interieurarchitectuur, verschillende niveau's en veel ervaring opgedaan met motiveren en enthousiasmeren voor alle interieur onderdelen.
  • Gastdocent op een basisschool, lessen verzorgd voor groep 6
  • Docent uiteenlopende workshops voor kinderen en volwassenen. (schilderen, beeldhouwen en interieurontwerpen)

Aanmelden voor een workshop?

Wil jij een workshop volgen over ruimtelijk ontwerpen? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 4920 3760.