Bouwplanning en interieuradvies

Minder kosten en snellere bouwtijd

Reserveer in de bouwplanning tijd voor een interieuradvies en bespaar op kosten en bouwtijd. Als interieurarchitect help ik je graag met het passend maken van jouw woning of bedrijfsruimte zodat je weer met veel plezier de volgende fase in kunt gaan.

Heb je veranderplannen voor het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte dan kun je mij direct inschakelen voor een onafhankelijk advies over afwerkingsmaterialen, indeling, verlichting, keuken- of badkamerontwerp, meubelontwerp, meubelkeuze en kleuradvies.

Heb je verbouw- of bouwplannen dan kun je mij tijdens verschillende fases van de bouw inschakelen.

In de volgende fases denk ik graag met je mee:

Ontwerpfase.

Het meest effectieve moment waarop ik met je mee kan denken is tijdens het maken van de bouwplannen. Plannen kunnen nog eenvoudig worden bijgesteld, aangevuld of vereenvoudigd.

Start bouw.

Is de uitvoerder bekend, ook dan kan er nog onderhandeld worden over eventuele aanpassingen. Ik kan met je van gedachten wisselen over de vloerafwerking, plaats van de binnenwanden, uitvoering binnendeuren en kozijnen, plaats radiatoren en schakelmateriaal.

Ruwbouwfase.

Gedurende de bouw kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Ook is het de hoogste tijd beslissingen te nemen over maatwerkmeubilair en afwerkingsmaterialen. Ik schets voor jou de mogelijke oplossingen en alternatieven zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Afbouwfase.

Zodra de ruwbouwfase voorbij is ga je wellicht zelf aan de slag. Ook nu kan ik je adviseren over kleuren, indeling, keuze van het meubilair en de stoffering.

Oplevering.

Je kunt nu gaan inhuizen, ik kan je adviseren over de opstelling van het meubilair, de indeling, kleuren, afwerkingsmaterialen, stoffering, raambekleding, verlichting en de puntjes nog even op de i zetten.

Wat is voor jou het beste moment?

Bespreek de mogelijkheden, bel 06 4920 3760 of neem contact op.

Ik kom graag naar je toe voor een onafhankelijk advies!

Lilian Bos

Interieurarchitect SBA